dotnetFlix

Het Competence Center Microsoft Application Development van Info Support introduceert: dotnetFlix, een nieuwe videoblog voor het delen van informatie en kennis over software development op het Microsoft platform.

dotnetFlix is vooral bedoeld om .NET ontwikkelaars te informeren en inspireren op het gebied van software development op basis van Microsoft technologie – en dat dan in de breedste zin van het woord. Het zal dus niet alleen gaan over het schrijven van code in bijvoorbeeld C#, maar ook over alle Microsoft producten en tools om ons hierbij te helpen. Denk daarbij aan Azure, Visual Studio, TFS, Release Management, SharePoint, Biztalk enzovoorts.

In elke video wordt een specifiek onderwerp besproken. Hierbij zal het, naast kijkers informeren over het onderwerp, ook vooral gaan om dingen laten zien middels demo’s. We zijn overigens niet op zoek naar de meest gelikte presentaties en demo’s, maar willen een laagdrempelige manier bieden aan ontwikkelaars om interessante zaken waar ze aan werken te delen met de community.

Alle video’s zijn te bekijken via de website. Wil je een seintje krijgen van nieuwe afleveringen? Abonneer je dan op de RSS feed door op de website op het RSS icoon bij de lijst van beschikbare afleveringen te klikken.

Het is de bedoeling dat de content vooral voor en door de community wordt geleverd. De sprekers in de video’s zijn mensen ‘uit het veld’ die iets willen delen met de community. Wil je graag een keer te gast zijn om iets te delen, stuur dan even een e-mail naar een van de presentators:

Suggesties voor onderwerpen zijn uiteraard ook altijd welkom.

De eerste afleveringen staan al online, dus ga snel naar de website om ze te bekijken!

Website: http://www.dotnetflix.com
RSS Feed: http://www.dotnetflix.com/rss